#МоїВіртуозиФолку & Nina Olyinik

Ці листопадові дні інформаційне поле рясніє яскравими спогадами надзвичайної події -
Київ-етно-мюзік-фест "Віртуози фолку"!
Цьогоріч ми тільки подумки повертаємось у вир музичної феєрії - казки, яка впродовж трьох років (2017-2019) наповнювала нас красою і любов'ю, заряджала нестримною енергією і запалом, стверджувала і заявляла на увесь світ, що ми - українці!
Національний центр «Український дім» зранку до ночі гудів, як великий вулик, і був заквітчаний людьми, вбраними у традиційні строї. Тисячі красивих, усміхнених облич щиро промовляли: "Це - надзвичайно, бо це -рідне!" Емоції зашкалювали, звідусіль звучали музика і спів, від яких завмирала душа, а творіння рук майстрів викликало подив і захоплення.
#ВіртуозиФолку справді непересічна подія, яка сколихнула світ творчих людей, дала можливість розкритись талантам, заявити про себе, можливо, вперше. Пішла, покотилась хвиля #Живи_в_стилі_етно! Тільки організаторам відомо, що стоїть за колоритною, наповненою по вінця справжнім, соковитою картинкою Фестивалю!
Дякую, дорогі, рідні люди! Ви створили Казку, в яку хочеться повертатись, особливо сьогодні, у час вимушених заборон...Вірю, ми обов'язково, ще не раз, гуртом зустрінемось, і "...відчуємо дух єднання Нації...", як під враженням, голосно озивався про Фестиваль відомий майстер традиційного народного мистецтва Іван Приходько з Київщини.

Comments are closed.